الوكيل الاخباري - تعرض الفنان المصري محمد إمام لموقف محرج وطريف في نفس الوقت بسبب ابنته خديجة التي رزق بها منذ فترة، حيث قرر بعد هذا الموقف أن يقطع علاقته بكل جيرانه.
وكتب الفنان المصري محمد إمام عبر حسابه الخاص على موقع التواصل الاجتماعي (إنستغرام): "جارنا راجل لطيف جداً، وكان شايل طفل عمره سنتين تقريباً علاقتي بجاري عبارة عن سلامات بس في الطالعة والنازلة المهم قلت أبقى لطيف المرة دي معاه ليقولوا عليا تنك فقولتله أخبار حضرتك إيه قالي الحمدلله قولتله مين الولد الأمور ده قالي ده عريس خديجة أنا فجأة لقيت الدنيا ضلمت في وشي ودوخت ومش عارف آخد نفسي ومش فاكر انا رديت عليه ولا إيه اللي حصل ساعتها كل اللي فاكره أن أنا أول ما دخلت البيت قررت إني مش هسلم على الجيران تاني!! ربنا يستر على الواحد من اللي هيشوفه!!
وتابع: الصورة ملهاش علاقة بالموقف، بس تقريباً ده كان تعبير وشي لما الراجل قالي كده!!".
الفنان محمد إمام انتهى من تصوير دوره في فيلم "لص بغداد" الذي يخوض به منافسات موسم منتصف العام الدراسي في كانون الثاني (يناير) القادم، وتشاركه البطولة ياسمين رئيس.
المصدر: لها
-
أخبار متعلقة
-
مُعجب يقتحم المسرح.. وسيرين عبد النور تتدخل بشكل مفاجئ! (فيديو)
-
تعرّض لهجوم كبيرٍ... محمد رمضان بإطلالة أثارت غضب الجمهور - فيديو
-
زفاف نارين بيوتي يخطف الأنظار بأجواء فخمة - فيديو
-
حمادة هلال ضحية إعلان مزيف بفعل الذكاء الاصطناعي
-
أصالة تمنح جمهورها فرصة اختيار اسم ألبومها الجديد لأول مرة
-
على طريقة أفلام الأميرات.. عبير الصغير تكشف هوية خطيبها - فيديو
-
صور خطيبة حسام حبيب تخطف الأنظار.. وفرق السن مفاجأة!
-
مصر تعود للمشاركة في مهرجان "كان".. ماذا قال حسين فهمي؟